Fuse Blast Polishing System

Fuse Blast Polishing System (Fuse Blast sistem za poliranje) je nadogradnja za Fuse Blast koja korisnicima omogućava da svojim SLS odštampanim delovima dodaju glatku, polusjajnu, otpornu na habanje i spremnu za farbanje površinu.

Ovaj “u jednom koraku” dodatak za Fuse Blast i čisti i polira Vaše delove, direktno iz Fuse Sift, bez potrebe za još jednim Blast uređajem. Sistem poliranja je kompatibilan sa bilo kojim Fuse Blast.

Kompatibilan je sa SLS 3D štampačima Formlabs Fuse 1 i Fuse 1+ 30W.

Kako funkcioniše

Dok standardno peskarenje ostavlja hrapavu mat površinu, sistem za poliranje čisti i zaglađuje delove u jednom koraku kroz udarno poliranje. Modul za poliranje dozira i raspršuje malu količinu rastvora sredstva za poliranje u mlaznoj struji radi kondicioniranja medijuma za poliranje. Ovaj medij sabija površinu dela, postižući glatku, polusjajnu završnu obradu bez uklanjanja materijala, slično kao kod brizganja.

Fuse Blast Polishing System uključuje:

  • Fuse Blast modul za poliranje, 1 kom.
  • Kante Fuse Blast medija za poliranje, 2 kom.
  • Boca Fuse Blast Polishing Agent, 1 kom.

Za najbolje rezultate preporučuje se minimalni pritisak peskarenja od 60 PSI. Funkcija Fuse Blaste Adaptive Airflow omogućava kompresorima manjeg kapaciteta da se izbore sa ovim povećanim zahtevom za protok vazduha, pauziranjem ciklusa dok se kompresor puni. Ovo pruža neprekidno iskustvo za čišćenje i poliranje vaših SLS delova koji su spremni za upotrebu.

Zašto odabrati Fuse Blast Polishing System

Delovi spremni za upotrebu
Proizvodite profesionalne SLS delove sa glatkom, polusjajnom površinom, spremnom za farbanje, za aplikacije okrenute klijentima.

Sve u jednom
Nadogradite bilo koji Fuse Blast za čišćenje i poliranje delova u jednom koraku, direktno iz Fuse Sift.

Pouzdani rezultati
Zbijanjem površine sredstvom za poliranje, za razliku od abrazivnog zaglađivanja ili hemijskog topljenja površine, hrapavost površine se smanjuje bez uklanjanja materijala.

Isplativo rešenje
Najpristupačnije rešenje za SLS površinsku obradu, u jednostavnom i intuitivnom UKS u poređenju sa konkurentskim sistemima koji zahtevaju samostalne jedinice i/ili specijalizovanu obuku.

Želite više informacija?

Za dodatne informacije o Formlabs proizvodima pišite nam na info@ib-caddy.com ili nas pozovite na +386 1 566 12 55.