FARO Swift – Nov pristup mobilnom 3D skeniranju unutrašnjih prostora

FOCUS Swift je mobilno rešenje za skeniranje u zatvorenom prostoru, dizajnirano za snimanje velikih objekata uz minimalno vreme i trud. U zavisnosti od zahteva za preciznošću, inovativni FARO Swift je sposoban da snimi velike složene oblasti do 10 puta brže od klasičnog statičkog skeniranja. Lagani i prenosivi Swift je idealan za unutrašnje skeniranje fabrika, poslovnih zgrada, bolnica ili tržnih centara. Swift se, u osnovi, sastoji od FARO Focus laserskog skenera i FARO ScanPlan 3D skenera za 2D mapiranje. Uređaji povezani preko izuzetno lakog i kompaktnog tricikla i moćnog softvera FARO SCENE, omogućavaju brzo i jednostavno mobilno skeniranje. Sa blokiranjem točka tricikla i funkcijom međustacionarnog skeniranja, sistem omogućava snimanje mesta koja zahtevaju maksimalnu tačnost snimanja ili snimanja u boji.

Lako guranje tricikla, udobne ručke i neprekidan bežični rad bez eksternog napajanja, znači da operateri mogu da rade brže, a istovremeno ugrađeni uređaji obezbeđuju kvalitetno snimanje okoline. Značajno smanjenje vremena skeniranja i obrade skeniranih podataka, omogućava korišćenje uređaja u aplikacijama koje zahtevaju snimanje objekata sa mnogo unutrašnjih prostora u kratkom vremenskom periodu. Sklopivi i lagani sistem omogućava udobno rukovanje čak i kada putujete sa opremom. Svi delovi opreme zauzimaju manji prtljažnik automobila što omogućava korisniku da upravlja sistemom bez posebnog napora.

Zbog navedenih osobina i ukupne težine sistema manje od 18 kg, uređaj je vrhunski proizvod dizajniran da poveća produktivnost i smanji neefikasnost. Pored toga, njegov korisnički interfejs je kompatibilan za rad na bilo kom mobilnom telefonu tako da operateri, u realnom vremenu, znaju koliko je posla već završeno.

Za više informacija o FARO uređajima pozovite IB-CADDY na +386 1 566 12 55 ili pišite na info@ib-caddy.com.