PREIS @ IB-CADDY Live

U okviru onlajn događaja IB-CADDY Live (https://live.ib-caddi.com/) u četvrtak 02.12.2021. godine, ugostićemo kompaniju PREIS SEVNICA (https://vvv.preisgroup.com/) koja je specijalista u oblasti visokokvalitetnih čeličnih konstrukcija.

PREIS grupa je sa uvođenjem 3D tragača FARO Laser Tracker napravila važan korak u oblasti digitalne metrologije. Uz pomoć FARO Laser Tracker, sada mogu da obezbede pouzdaniji proces merenja, čime se smanjuju greške u manjim i kompleksnijim metrološkim projektima. Takođe, za segment metrologije, PREIS grupa koristi i 3D skener FARO Focus gde se oblak tačaka (fizički model) poredi sa idealnim (CAD modelom) i na taj način identifikuju moguća odstupanja od vrednosti tolerancije i/ili su sve komponente instalirane ispravno ili nedostaje u konstrukciji. Sa FARO Focus 3D skenerom mogu virtuelno da kreiraju digitalnog blizanca.

PREIS SEVNICA je deo PREIS grupe od 1996. godine i uglavnom se bavi razvojem veština zavarivanja, visokokvalitetnih čeličnih konstrukcija i mašinogradnjom. PREIS SEVNICA je specijalizovani proizvođač i dobavljač rešenja za visokokvalitetne čelične konstrukcije: zavarivanje, mašinska obrada, peskarenje, farbanje i montažni radovi. Kompanija ima jedinstveno iskustvo, stručnjake za razvoj i infrastrukturu sa najnovijom opremom visoke tehnologije. Osnovne delatnosti kompanije su uglavnom usmerene na proizvodnju uljno nepropusnih kućišta, posebno kućišta za transformatore i druge zavarene konstrukcije.