Otključavanje potencijala Vaše proizvodnje uz DELMIAWorks

U poslovnom svetu gde su transparentnost i efikasnost ključni, proizvodne kompanije se sve više okreću sveobuhvatnim rešenjima kao što su Enterprise Resource Planning (ERP) tj. planiranje resursa preduzeća ili sistem za izvršenje proizvodnje Manufacturing Execution System (MES) tj. sistem za izvršenje proizvodnje. U ovom postu na blogu istražićemo četiri ključne prednosti implementacije objedinjenog sistema kao što je DELMIAWorks, sa centralnim fokusom na optimizaciju proizvodnih procesa.

  1. Transparentnost svih poslovnih procesa: DELMIAWorks pruža sveobuhvatan pregled svih poslovnih procesa Vaše proizvodne kompanije. Bilo da se radi o praćenju zaliha, upravljanju rokovima isporuke, zauzetosti mašina ili kvalitetnim aktivnostima, sistem nudi jedinstven pogled koji omogućava bolje odluke i optimalno upravljanje.
  2. Licitiranje uzimajući u obzir sve faktore: Sa podacima o svim ključnim faktorima kao što su zalihe, isporuke, zauzetost mašina, održavanje i logistika, DELMIAWorks obezbeđuje licitiranje sa realnim rokovima isporuke. To znači da se možete prilagoditi dinamičkim promenama i pružiti tačne i realistične informacije kupcima.
  3. Aktivnosti kvaliteta direktno povezane sa proizvodnjom: Povezujući aktivnosti kvaliteta direktno sa proizvodnim procesima, DELMIAWorks obezbeđuje da svi proizvodi budu u skladu sa najvišim standardima. Sistem omogućava praćenje i kontrolu kvaliteta na svakom koraku proizvodnje, sprečavanje grešaka i smanjenje troškova zbog lošeg kvaliteta.
  4. Prednosti jedinstvenog sistema za sve poslovne procese: DELMIAWorks ima sopstvene razvijene ERP i MES sisteme koji koriste jedinstvenu bazu podataka. Ovo omogućava implementaciju bez dodatnih integracija i eliminiše ograničenja koja možete imati sa drugim sistemima.

ZAKLJUČAK: DELMIAWorks je stvoren u proizvodnji, jer je razvijen za sopstvene potrebe praćenja proizvodnje, a sve implementacije sistema se rade isključivo u proizvodnim kompanijama. Zbog toga je sistem dizajniran da se prilagođava Vašim procesima, a ne da se Vi prilagođavate njemu. Zbog upotrebe DELMIAWorks u različitim granama proizvodnje i u različitim zemljama, nema potrebe za složenim dodatnim razvojem što omogućava brz početak korišćenja svih prednosti sveobuhvatnog rešenja za proizvodnju.