Vebinar: Postignite proizvodnu izvrsnost na osnovu uvida u proizvodne podatke

– Datum: Sreda, 17. jul 2024. godine, u 20:00 časova

– Registracija: https://bit.ly/3zLjB1l

Od inicijalne porudžbine i inženjerskog dizajna preko proizvodnje do fakturisanja, svaki pojedinac u proizvodnoj organizaciji daje značajan doprinos njenom uspehu. Pametne proizvodne platforme su ključne za omogućavanje razmene podataka u realnom vremenu i saradnje između različitih odeljenja i faza proizvodnje.

Ova sposobnost je ključna za prilagođavanje tržišnim uslovima koji se brzo razvijaju i održavanje konkurentskih prednosti.

Pridružite nam se u sredu 17. jula u 20:00 časova, na besplatnom vebinaru koji će pokazati kako da iskoristite uvide zasnovane na podacima koji su neophodni za navigaciju u složenim proizvodnim operacijama na nivou odeljenja.

Ključne tačke diskusije će uključivati:

  • Integrisanje operativnih podataka odeljenja sa poslovnim ciljevima: Naučite da uskladite operativne podatke sa opštim poslovnim ciljevima kako biste obezbedili kohezivno i strateško donošenje odluka.
  • Povećajte efikasnost i odgovornost u celom preduzeću: Otkrijte kontrolne table i KPI da biste pojednostavili procese i poboljšali odgovornost u svim odeljenjima, podstičući efikasnost i produktivnost.
  • Poboljšanje odziva na zahteve proizvodnje i promene tržišta: Steknite uvid u to kako da ostanete agilni i da reagujete na sve promenljive proizvodne zahteve i dinamiku tržišta.
  • Identifikujte probleme pre nego što utiču na poslovanje: Opremite sebe i svoj tim alatima i znanjem da proaktivno identifikujete i rešavate probleme, štiteći svoje poslovanje od potencijalnih poremećaja.

Ne propustite ovu priliku da poboljšate operativnu izvrsnost svoje organizacije strategijama zasnovanim na informacijama i podacima. Registrujte se za vebinar sada da biste obezbedili svoje mesto i napravili prvi korak ka transformaciji Vaših proizvodnih operacija.