Smooth TPU 95A – Novi fleksibilni Markforged materijal

TPU (termoplastični poliuretan) je materijal sličan gumi koji se koristi kod delova gde su potrebni fleksibilnost, kompresibilnost i apsorpcija udara.

Dok su ekonomske koristi od 3D štampanja TPU jasne, u praksi je štampanje ovih filamenata izazovno. Često izazivaju zaglavljivanje, začepljenje i uporna podešavanja štampača od štampanja do štampanja. Posle svih ovih frustracija, kvalitet površine gotovog dela je često loš i neupotrebljiv.

Sa uvođenjem Smooth TPU 95A, Markforged sada proizvođačima nudi povećanu svestranost za proizvodnju prilagođenih delova sa visokom geometrijskom preciznošću, što je kritično kada se kreiraju detalji sa finim karakteristikama, kao što su izbočine na visokopreciznim pogonskim kaiševima ili izrezi za složene čaure. Proizvođači sada imaju bolji način da aditivno proizvode fleksibilne delove za validaciju dizajna, alate za proizvodne linije, proizvodnju po narudžbini, aftermarket rezervne delove i rezervne delove. Smooth TPU 95A se može koristiti u različitim industrijama kao što su vazduhoplovstvo, automobilska industrija, potrošački proizvodi, elektronika, energetika, industrijska oprema itd.

SPECIFIKACIJE MATERIJALA SMOOTH TPU 95A

3D štampači kompatibilni sa Smooth TPU 95A materijalom:

  • Onyx Pro (Gen 2)
  • Mark Two (Gen 2)

Smooth TPU 95A – za funkcionalne i fleksibilne delove po narudžbini

Materijal je dostupan u beloj i crnoj boji.

*NAPOMENA: Pre kraja godine, novi materijal bi takođe trebalo da bude dostupan na štampaču Markforged Industrial Series X7 (Gen 2) opremljenom najnovijim ekstruderom A3648.

Želite više informacija?

Za dodatne informacije o Markforged proizvodima pišite nam na info@ib-caddy.com ili nas pozovite na +386 1 566 12 55.

Takođe, možete posetiti i našu veb stranicu da biste saznali više o Markforged proizvodima.