FARO Focus Premium – 3D skener povezan sa Cloud-om

Kao jedan od vodećih proizvođača 3D skenera, kompanija FARO stalno poboljšava svoje uređaje za skeniranje sa velikim dometom. Focus Premium, najsavremenija serija FARO 3D skenera nudi čak tri skenera sa dometom do 70, 150 i 350 m. Pored dometa, skeneri se ističu i preciznošću od 1 mm na udaljenosti od 25 m i maksimalnom brzinom skeniranja od 2.000.000 tačaka u sekundi. Zahvaljujući napretku u elektronici, brzina skeniranja je dvostruko veća u odnosu na prethodnu Focus S seriju 3D skenera i omogućava snimanje 360° u roku od jednog minuta.

FARO Focus Premium skeneri su dizajnirani za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Omogućavaju lako nošenje i rukovanje koje dodatno osigurano i olakšano novim gumiranim rubovima kućišta. Zamenljiva baterija radnog kapaciteta od 4,5 sata, obezbeđuje skeniranje u oblastima gde u blizini nema drugih izvora napajanja. Sa potpuno zatvorenim kućištem, FARO Focus Premium skeneri su sertifikovani prema industrijskom standardu IP54. Otporni su na prodor prljavštine, prašine, vlage i kapi vode, kao i na druge spoljašnje uticaje. Zbog svojih svojstava, omogućavaju brzo i precizno skeniranje proizvoda, gradilišta, industrijskih postrojenja, proizvodnih i nabavnih objekata, fasada, složenih objekata, saobraćajnih nezgoda, mesta zločina itd. Veliki temperaturni radni opseg okruženja (od -20°C do 55°C) obezbeđuje skeniranje čak i u ekstremnim uslovima. Svi FARO Focus Premium skeneri imaju mogućnost skeniranja čak i na jakom suncu.

Prednost FARO Focus Premium skenera je i velika mogućnost izbora parametara skeniranja. Pored 6 prethodno podešenih profila skeniranja, parametri kvaliteta i rezolucije se mogu podesiti potpuno nezavisno. Ovo Vam daje potpunu kontrolu nad odnosom kvaliteta i trajanja skeniranja. Sva podešavanja ili rad skenera mogu se kontrolisati preko integrisanog ekrana osetljivog na dodir, preko WiFi koji se samostalno generiše, preko računara/laptopa ili pomoću mobilne aplikacije FARO Stream. FARO Stream je dostupan na Android i Apple uređajima.

Želite više informacija?

Za dodatne informacije o FARO proizvodima pišite nam na info@ib-caddy.com ili nas pozovite na +386 (0)1 566 12 55.