Novo iz FARO: Hybrid Reality Capture

Kompanija FARO predstavila je Hybrid Reality Capture koji pokreće Flash Technology. Flash Technology ubrzava proces rada kombinujući preciznost 3D laserskog skeniranja i brzinu panoramske kamere. Kada je u pitanju odnos brzina/precitnost (SAT – Speed Accuracy Trade-off), korisnici mogu da uštede do 50% vremena pri skeniranju.

Hybrid Reality Capture koji pokreće Flash Technology je režim skeniranja na laserskom 3D skeneru FARO Focus Premium i dostupan je kao dodatna pretplata kojom se upravlja preko mobilne aplikacije FARO Stream. Takođe dostupan preko FARO Sphere platforme u oblaku, ovaj režim skeniranja je idealan za arhitektonske, inženjerske i građevinske firme koje snimaju ogromne količine 3D podataka, kao i za stručnjake za javnu bezbednost koji se bave proaktivnim ublažavanjem nesreća. Hybrid Reality Capture je inovacija koja poboljšava produktivnost na terenu, obezbeđuje predvidljivu preciznost i pruža najsavremeniji prikaz u boji po pristupačnoj ceni.

Kada je Hybrid Reality Capture omogućen, on obezbeđuje brže skeniranje za manje od 30 sekundi. Zahvaljujući pametnim algoritmima za povećanje rezolucije, rezultat uključuje sve prikupljene slike i tačke snimljene 360° kamerom Ricoh Theta Z1 i FARO Focus Premium laserskim 3D skenerom, što rezultira skenovima u boji koji izgledaju oštrije od skeniranja istom rezolucijom ali koristeći tradicionalne metode. Kako se skeniranje i panoramske slike snimaju tako brzo, korisnici mogu da skeniraju velike površine za mnogo kraće vreme.

Zahvaljujući Flash Technology, više nema potrebe da se žrtvuje brzina za tačnost i tačnost za brzinu. To znači da je sada moguće dodatno skeniranje As-Built dokumentacije, koje možda nije bilo uzeto u obzir zbog sporijeg vremena skeniranja na velikim projektima.

Sa FARO Hybrid Reality Capture:

  • Skenirajte znatno brže koristeći prvi u svojoj vrsti ubrzani radni proces
  • Kombinujte tačnost statičkog 3D laserskog skeniranja sa brzinom panoramske kamere
  • Uštedite do 2,5 dana 3D skeniranja nedeljno za projekte koji obično zahtevaju pet dana 3D skeniranja
  • Napravite dodatna 3D skeniranja koja verovatno ne bi bila snimljena bez dodatne uštede brzine i vremena

Želite više informacija?

Za dodatne informacije o FARO proizvodima pišite nam na info@ib-caddy.com ili nas pozovite na +386 (0)1 566 12 55.