DELMIAWorks – Proizvodni ERP sistem

DELMIAWorks je vodeća kompanija u razvoju ERP i MES softvera. DELMIAWorks nudi sveobuhvatnu platformu koja pruža transparentnost koja Vam je potrebna za upravljanje celokupnim proizvodnim procesom i podsticanje rasta poslovanja.

Implementacija višeprocesne proizvodnje je laka sa DELMIAWorks karakteristikama specifičnim za industriju. Od sirovina do proizvodnje, montaže i svih operacija između, DELMIAWorks automatizuje procese u Vašoj radionici. DELMIAWorks pristup iz jednog izvora razvoju osnovnog ERP i MES, obezbeđuje kompletan sistem bez integracije treće strane. Oblasti kao što su ispunjenje porudžbina, upravljanje lancem snabdevanja, zalihe, proizvodnja, kvalitet, EDI i CRM su deo rešenja, dajući Vam moćno poslovno rešenje.

DELMIAWorks podržava pouzdanost i rast preduzeća, kao i fleksibilne lokalne ili Cloud implementacije. Uz brzinu i odziv u realnom vremenu, nijedan drugi provajder ERP sistema ne može se približiti kontroli u radionici i trenutnom izveštavanju u realnom vremenu po čemu je DELMIAWorks poznat. DELMIAWorks ulaže u uspeh svojih kupaca blisko sarađujući sa vodećim proizvođačima na razvoju softvera za najefikasnije korišćenje. Bez obzira na zahteve Vaše industrije, izazove ili ograničenja, DELMIAWorks ima softver koji vam je potreban da podrži budući rast. Postanite lider u svojoj industriji uz DELMIAWorks!

Želite više informacija?

Za dodatne informacije o DELMIAWorks proizvodima pišite nam na info@ib-caddy.com ili nas pozovite na +386 1 566 12 55.